Πύργου 1 & 25ης Μαρτίου (έναντι Αγ. Αναργύρων) Πειραιάς Τηλ : 210 490 7775 - 2104908888 - 6942841144
Kasimatis Doors | Προφίλ
32
page-template-default,page,page-id-32,

technical-service

come-in-were-open

Η Kasimatis Doors δραστηριοποιείται σε ότι αφορά τις

πόρτες ασφαλείας

, από την πώληση, τοποθέτηση, επισκευή και οποιαδήποτε αναπροσαρμογή χρειαστείτε στην πόρτα σας. Επίσης αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση παλαιών κλειδαριών με νέου τύπου κλειδαριές ασφαλείας όπως : Omega, Esety, Dierre, Mottura, Securemme, Cisa, Atra, Martix, Mul – T – Lock. Με κάθε επιλογή

πόρτας ασφαλείας

από την γκάμα μας, εκτός από το σχέδιο και τον χρωματισμό μπορείτε να επιλέξετε και την κλειδαριά που θέλετε. ΔΕΚΤΕΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΗΛ.2104907775-6942841144.  
     
Σε εμάς θα βρείτε όλων των ειδών τις κλειδαριές ασφαλείας των μεγάλων εταιρειών όπως : Omega, Securemme, Cisa, Dierre, Mottura, Esety, Eff Eff, Atra, Mul – t – Lock. Αντικατάσταση παλαιών κλειδαριών χρηματοκιβωτίου (με μακρύ κλειδί) στις υπάρχουσες πόρτες ασφαλείας σας (Atra-Dierre-Protecta,Cisa,Mottura, Potend, Securemme κ.α.) με κλειδαριές ασφαλείας νέας γενιάς υψίστης ασφαλείας, πιστοποιημένες και με εγγυημένη εργασία από εξειδικευμένο συνεργείο της Kasimatisdoors.
Σε εμάς θα βρείτε όλων των ειδών τις

πόρτες ασφαλείας

σε σχέδια και χρώματα της επιλογής σας. Με κάθε επιλογή

πόρτας ασφαλείας

από την γκάμα μας, εκτός από το σχέδιο και τον χρωματισμό μπορείτε να επιλέξετε και την κλειδαριά που θέλετε.H KASIMATISDOORS εγγυάται την ποιότητα των προϊόντων της και την γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών της.
Κάθε επένδυση διατίθεται σε χρωματισμούς της επιλογής σας και το ξύλο διατίθεται σε Laminate-κόντρα πλακέ θαλάσσης-Pvc-Αλουμίνιο-τζάμι. Για πρώτη φορά χρησιμοποιούμαι υλικά όπως το bond και το προφίλ αλουμινίου(ραμποτέ) στην επένδυση της πόρτας,τα οποία θεωρούνται τα πλέον κατάλληλα υλικά για εξωτερική χρήση.
Αγαπητοί Πελάτες σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία Protecta έχει σταματήσει  την λειτουργία της. Για οτιδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε σε

πόρτες ασφαλείας

DierreAtra ,Sentry, Mottura, Securemme, Fiam, Cisa, Ωmega, Tesio, Iseo σας παρέχουμε Service, από πρώην τεχνικούς υπευθύνους με 15 έτη εμπειρία στο εργοστάσιο της Protecta.